Home » , » Talking To The Moon [Official Video]

Talking To The Moon [Official Video]

Written By Cinta Menora on Thursday, December 1, 2011 | 12/01/2011 04:09:00 PM




I know you're somewhere out there
Somewhere far away
I want you back
I want you back
My neighbors think
I'm crazy
But they don't understand
You're all I have
You're all I have

Chorus:
At night when the stars
light up my room
I sit by myself

Talking to the Moon
Trying to get to You
In hopes you're on
the other side
Talking to me too
Or am I a fool
who sits alone
Talking to the moon

I'm feeling like I'm famous
The talk of the town
They say
I've gone mad
Yeah
I've gone mad
But they don't know
what I know

Cause when the
sun goes down
someone's talking back
Yeah
They're talking back

Chorus:
At night when the stars
light up my room
I sit by myself
Talking to the Moon
Trying to get to You
In hopes you're on
the other side
Talking to me too
Or am I a fool
who sits alone
Talking to the moon

Ahh Ahh, Ahh Ahh,

Do you ever hear me calling?
Cause every night
I'm talking to the moon
Still trying to get to you

In hopes you're on
the other side
Talking to me too
Or am I a fool
who sits alone
Talking to the moon

I know you're somewhere out there
Somewhere far away ...

Share this article :

36 comments:

  1. aduh maz, lagu ni untuk siapa? if it is meant for someone, i hope he'll get the message.

    klu untuk suka-suka....i LIKE....(p/s bila nak balas PM tu?)

    ReplyDelete
  2. babe, some people do not wish to understand, so it doesn't matter ...
    PM? ohh sat lagi ye ...

    ReplyDelete
  3. hahaha aisya, bab share2 tu kena tanya mecenning ...

    ReplyDelete
  4. hehehehe ... my sweet, ayu daeng, blh lah ... share2 kat kita *wink*

    ReplyDelete
  5. hehehehehe....emmmm...sorang dulu boleh tak? seganlah wei

    ReplyDelete
  6. Ala, dgn aisya nothing 2 segan, but I will respect ur decision. Once u r ready,"I will be rite here waiting for U" & always ready to be ur 'shoulder 2 cry on' :))

    ReplyDelete
  7. coooooool, aisya ... i like ... you are such a wonderful lady ...

    ReplyDelete
  8. salam to both of you...semoga mendapat rahmat Allah di pagi ini dan seterusnya the whole day...forget about my matters...tak penting....let's have a productive day.

    ReplyDelete
  9. salam to you too, sally ... and to my sweet aisya darling ...

    ReplyDelete
  10. Korang ni 'share' apa ek? Gua nak join boleh.....tapi bab share feelings2 tk mo...share makan rojak sotong ke @ murtabak singapore ke boleh lah!

    ReplyDelete
  11. dok ehh...orang jiwang dan angau biasa buat benda tu

    ReplyDelete
  12. camne nak share makan ... penat2 kita masak, anak tiri kita tak balik2 rumah ... apak hang dah bising tu ...

    ReplyDelete
  13. Oh bulan...sebenarnya engko menjadi inspirasi kepada mereka yg berjerawat penoh kat muker....tanpa sinaran bulan yg mengambang tatkala malam yg gelap, keindahan tidak akan kelihatan. Begitu juga..tanpa jerawat di muker, tidak akan berserinya muka seseorang........!

    ReplyDelete
  14. Apak tu buat2 aje bising....dia bagitau masakan mak tiri aku tk sedap....dia main telan aje...!

    ReplyDelete
  15. Gd morning, my lovely Lady Maz & beautiful Daeng!!!
    Lady Maz, mmg betul, org seni je dpt bicara dgn bulan & mlm :))
    Abg MPA, nanti kena tegur baru tau! Hehehehe ...
    My beautiful Daeng, be strong, we r always here 4 u! Yep, may Allah bless u, Lady Maz & of coz not forgetting my dear Abg MPA, wif wonderful moments ahead & whatever pblms faced, all can be handled!
    Hugs n kisses 2 the ladies only!

    ReplyDelete
  16. Where got problems mah! My only problem u dun wan to give me the hugs and kisses..why u afraid2 wan?

    ReplyDelete
  17. Wei...thread ini untuk females aje ke ? Silap besar gua kat sini...>!

    ReplyDelete
  18. adussss ... main telan aje ye ... itu yg tak tahan dengar tu ...

    ReplyDelete
  19. hugs n kisses to u too, aisya ... exclude the man, ye ... sebab takde bulu ... huhu

    ReplyDelete
  20. Ini bukan puisi lah.....org tgh tahan nak memerun tapi nak gak respond thread lu ni..oklah nak berak sat !

    ReplyDelete
  21. Is this the same Tuan Megat I knew earlier....lain macam aje...silap orang kot?

    ReplyDelete
  22. hehehe .... *wink* but he is actually a nice gentleman :D

    ReplyDelete
  23. i cannot take your words yet till i meet him in person someday. lunch tak keluar ke you all. kita baru balik makan nasi arab kat belakang unisel. sodap!!!!

    ReplyDelete
  24. sedap sangat...lagi sedap dari nasi beriyani...beras basmati special yang extra long...sangat lembut dan kurang berminyak. try lah!

    ReplyDelete

Kalau digumpal sekecil kuku, kalau dibentang selebar alam, walau sebesar biji labu, bumi dan langit ada di dalam ....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Bila Cindaku Menulis | Abjad Rumi Ke 13 | Mencari Identiti
Copyright © 2013. Bila Cindaku Menulis - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger