Home » , » Cinta Harus Memiliki - Anuar Zain

Cinta Harus Memiliki - Anuar Zain

Written By Cinta Menora on Wednesday, December 7, 2011 | 12/07/2011 04:59:00 PM





Sejauh ku berlari
Meninggalkan dirimu
Masih bayangmu yang menawan

Sekuat ku mencoba
Melupakanmu kasih
Lalu mengapa ku tak sanggup

Adakah waktu tak berpihak
Atau memang sudah jalannya
Untuk kita terpisah
Selamanya

Chorus
Ku tak percaya kita
Terpisah karena berbeda
Lalu ke mana kan ku cari

Ku tak percaya kata
Cinta tak harus memiliki
Lalu mengapa?
Hati terasa sakit

Sekeras ku berfikir
Mencari alasannya
Semakin jatuh ku terluka

Adakah waktu tak berpihak
Atau memang sudah jalannya
Untuk kita terpisah.. oh..

Ulang Chorus 2x

Hati terasa sakit ...


Share this article :

40 comments:

  1. sihat maz? rahsia ku rahsia mu ya. simpan tau. ni tengah siapkan report sikit...adatlah..multitasking..

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah ... sihat sal ... no worry, rahsiamu tetap ku simpan ... buatlah kerja tu, nanti lambat pula baliknya ... i need to go too ... c'yer

    ReplyDelete
  3. huhuhuhu ... terusik skali lagi lambaian kasih :((

    ReplyDelete
  4. benar jim, saya suka sekali pada lagu2nya ...
    aisya pun suka juga ya ...?

    ReplyDelete
  5. huhu ... sabar, sis ... dia tak lari ke mana ... hehehe

    ReplyDelete
  6. aduh...seram lah you all ni!!! dont show u're weakness gals!!!

    ReplyDelete
  7. Teringat pula masa Anuar Zain menyanyi lagu " Kain Pelekat La..La..La..Laaa " :D

    ReplyDelete
  8. hehehe ... use tt weakness as ur strength & u will see its wonder *wink*

    ReplyDelete
  9. yes ... bukan weakness ... as we still have lots of love to offer ... :-)

    ReplyDelete
  10. Lagunya sedih ya kak Maz..
    Ternyata Anuar Zain cowok yang keren .. :)
    Btw...di 4shared ada beberapa lagu Anuar yang bagus juga, barusan Ima dengerin disana :)

    ReplyDelete
  11. anuar zain adalah adik kpd ziana zain, ima. di malaysia, penyanyi lelaki yg punya suara yg bagus amat kurang ... dan anuar zain antara penyanyi yg punya suara bagus, punya karisma, personaliti dan digilai wanita2 di sini ... hehehe. cuba cari lagu anuar yg jadi lagu tema filem "merong mahawangsa" ... judulnya SEDETIK LEBIH ... lagu itu cukup keren ... saya suka sekali ...

    ReplyDelete
  12. Di 4shared gak ada kak, yang ada hanya Tak Lelah, Lelaki dan Tinggalkan Aku :(

    ReplyDelete
  13. ala-ala lelaki lembut dia masa tu hehee
    tapi saya suka gandingan mereka berdua :)

    ReplyDelete
  14. haaaa .... ok ok ... saya upload ... kejam razak nie ... huhu

    ReplyDelete
  15. kasihan sama kak watie nya, kan ima ... hehehe ^-^

    ReplyDelete
  16. bukan maksa Ima .. sekadar mahu bermanja-manja heu..heu..

    ReplyDelete
  17. Oh..kak Wati nama Suri Rumah Bang Razak ya... :)

    ReplyDelete
  18. Oh .. perkataan baru saya pelajari hari ini ..thanks ya Ima :))

    ReplyDelete
  19. kalau watie suri rumah ... razak, raja rumah ye ... hehe

    ReplyDelete

Kalau digumpal sekecil kuku, kalau dibentang selebar alam, walau sebesar biji labu, bumi dan langit ada di dalam ....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Bila Cindaku Menulis | Abjad Rumi Ke 13 | Mencari Identiti
Copyright © 2013. Bila Cindaku Menulis - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger