Home » , » The Forbidden Palace

The Forbidden Palace

Written By Cinta Menora on Wednesday, August 24, 2011 | 8/24/2011 02:04:00 PM


For those who has not been to Beijing, China ... this attachment will show you the actual Forbidden City ...

Enjoy the history and the architecture that lies within ....

Share this article :

26 comments:

  1. such an amazing palace .. mesti visit satu hari nanti :)

    ReplyDelete
  2. bertambah berat la beban kat bahu kita .. dah la nanti ' luggage 2 ' dema ber2 kita yg kena angkut hahaa

    ReplyDelete
  3. Berapa luas ya keseluruhan kawasan ' forbidden palace ' tu Maz ?

    ReplyDelete
  4. kurang periksa pulak saya. boleh google n check ... atau kalau razak ke sana nanti, bolehlah bg tau kat kita pulak ...

    ReplyDelete
  5. maksud Maz .. berkhidmat secara FOC ya ?.. ishk..ishk..

    ReplyDelete
  6. wah razak, banyak tempat nak pergi ni ... yg di indonesia belum mula lagi ...

    ReplyDelete
  7. errr, cadangnya begitu lah ... kalau nak tips, dah jadi mcm porter lak ... hehe

    ReplyDelete
  8. Lebaran di negeri tercinta Singapura.....hehe....dah dekat 2 bulan dah kat umah....hehe

    ReplyDelete
  9. hehehe ... pahala tau, kalau tolong FOC. Kalau blanja kita berdua pun lagi BAIK! LOL!!! *wink*

    ReplyDelete
  10. contract dah habis.....duduk rumah ajer....kena cari kerja lagi ler....

    ReplyDelete
  11. so called "org rumah" lah ni, ye ad? takpe ... elaun masa contract kat china hari tu boleh tahan untuk setahun kalau tak kerja ... hehehe

    ReplyDelete

Kalau digumpal sekecil kuku, kalau dibentang selebar alam, walau sebesar biji labu, bumi dan langit ada di dalam ....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Bila Cindaku Menulis | Abjad Rumi Ke 13 | Mencari Identiti
Copyright © 2013. Bila Cindaku Menulis - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger